Till salu
Pris: Från 3 145 000 Upplåtelseform: Bostadsrätt Tillträde: Prel sommar 2019 Rum & Kök: 4

Härlig semesterkänsla i parhusen i Solbacka Strand

Parhus med känsla av villaliv. HEMRIKs projekt Danmark kommer bestå av 16 parhus om ett och halvt plan som ger en känsla av semesterhusen utanför Århus i Danmark: Stramt återhållsamma med indragen takterass. Det är bara wienerbröden och Legoland som saknas.

Hygge i parhus med hållbara lösningar

Solpaneler på taken, laddstation för din el- eller laddhybrid och sedumtak på förråd är några exempel på lösningar för att ta ansvar för framtiden. Självklart byggs husen i allra högsta kvalitet och energiklass.

Vid tomten finns äppelträd för dig som gillar äppelpaj, must eller hemgjord äpplemos. I Danmark får du även tillgång till odlingslotter. För de minsta med spring i benen finns en naturlekplats intill husen. Här bor du med en fantastisk utsikt ner mot havsviken och med bara en kort cykeltur längs vattnet in till centrum. De första husen är redan på plats – så åk till Solbacka Strand och kolla in ditt framtida hem!

 

Småstadsliv i Norrtälje

I Norrtälje känner du grannarna, småpratar med personalen i matbutiken och vad som ”händer på stan” sprider sig fort. Vissa kallar det social trygghet – vi kallar det småstadsliv. Här blir du snabbt bekant med grannarna och kommer in i det härliga småstadstempot som rymmer så mycket mer vardagsstressen. Med närheten till havet, småstaden, lekpark, skola och naturen blir detta ett härligt hem för hela familjen, där ni kan trivas många år framöver.

Solbacka Strand – perfekta läget för familjen

Området består av småhus och flerbostadshus som skapar en trevlig variation av bostäder och upplåtelseformer. När du bor i Solbacka strand kommer du kunna känna närvaron av Norrtäljeviken. Segelbåtarna som strävar mot gästhamnen, sjöfåglarna som cirklar i himlen och gäddorna som leker i vik och vass. Naturreservatet Lindholmen är framförallt omtalat för sin vackra vårflora och den bevarade ekbacken som släntar ner mot viken.

PRISER

Från 3 145 000 kr

Här kan du läsa mer om livet i Norrtälje

Show all
ANMÄL INTRESSE
Axgatan 7, 761 62 Norrtälje, Ruotsi

Gör din intresseanmälan här

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Postnummer*

Mobiltelefon*

Ev. meddelande

Property People AB behandlar dina personuppgifter enligt GDPR (General Data Protection Regulation). Vi värnar om din integritet och vi behandlar alla uppgifter som du lämnar till oss i enlighet med  GDPR. Dina uppgifter behandlas i syfte att kunna förse dig med information om det byggprojekt du anmält intresse för. Alla uppgifter som samlas in kräver ditt samtycke.

Informationen som samlas in hålls i Property People ABs databas fram till att det bostadsprojekt du anmält intresse för är avslutat. Efter avslutat projekt raderas dina uppgifter från vår databas. Ifylld intresseanmälan vidarebefordras till ifrågavarande byggherre, samt till av aktuell byggherre utvalt personuppgiftsbiträde (mäklare).

Du har när som helst rätt att få information om vilka uppgifter som finns insamlade om dig. Du har även rätt att när som helst få dina uppgifter korrigerade eller raderade från vårt system.

Om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig vänligen maila eller posta en skriftlig begäran till kontakt@propertypeople.se eller Property People AB, Box 11120,100 61 Stockholm.

 

 

Läs mer

Kontakta våra säljare


Carina Säll
Mäklarhuset
070 294 31 38
Skicka e-post
Kent Rensvik
Hemrik
0176-18222
Skicka e-post
 • Hamnträdgården 2 i Norrtälje Hamn

  Rum & Kök: 2 - 5
  Pris: 1 550 000 - 4 600 000 kr kr
  Avgift: 3 300 - 6 550 kr kr

  SE MER
 • Hamnträdgården 1 - Norrtälje hamn

  Rum & Kök: 2 - 5
  Pris: 1 299 000 - 4 099 000 kr
  Avgift: 2 850 - 5 900 kr

  SE MER
 • danmark

  Härlig semesterkänsla i parhusen i Solbacka Strand

  Rum & Kök: 4
  Pris: Från 3 145 000 kr

  SE MER
 • Havsvyn - Lägenheter i Solbacka strand

  Rum & Kök: 2-3
  Pris: Från 1 950 000 kr
  Avgift: Från 2 165 kr

  SE MER
 • Våningar på Roslagsgatan

  Rum & Kök: 1-4
  Pris: Från 1 295 000 kr
  Avgift: Från 2 686 kr

  SE MER
 • Fjärilen – Lägenheter på Esplanaden

  Rum & Kök: 2-5
  Pris: Från 1 895 000 kr kr
  Avgift: Från 3 469 kr/mån kr

  SE MER