Pågående
Antal bostäder: 28 Rum & Kök: 2-5 Pris: Från 1 895 000 kr Avgift: Från 3 469 kr/mån

Fjärilen – Lägenheter på Esplanaden

Bekväm bostad, nära till stadens utbud, omgiven av grönska. Fjärilen, som ligger i kvarteret Haren, är beläget på en av Norrtäljes mest populära adresser: Esplanaden. Området går under namnet Grossgärdet. Här hittar du en charmig mix av moderna, nyproducerade bostäder och sextiotalshus.

Haren ligger precis bredvid det så kallade å-rummet, en omsorgsfullt vårdad trädgård med upplysta gångvägar och hela tretton(!) broar. Mitt i Norrtäljes centrum. Fjärilen är det sista huset som byggs i kvarteret. Välkommen hem!

 

Flexibelt boende mitt i centrum

Fjärilen är den femte och sista etappen i kvarteret Haren. Därför kommer du som flyttar in här slippa byggdammet och bullret. Det är även sista chansen att bo i nyproduktion så centralt i Norrtälje, i ett av stadens vackraste områden.

Ett hem att trivas i

Bostäderna i Fjärilen är yteffektiva och väldisponerade. Här finns allt från 2-5 rum och kök och storleken varierar mellan 51 – 119 kvadratmeter. Genom vårt fina utbud av tillval skapar du ett personligt hem där du trivs i många år. Varför inte en egen braskamin för mörka, regniga höstkvällar? Husets varma, mjuka färgtoner kommer passa perfekt med omgivningens lugn och harmoni.

Området är perfekt, oavsett om du gillar småstadspulsen och sorlet eller om du föredrar naturens lugn. i Fjärilen får du uppleva äkta vardagsglädje och att du kommer trivas, det är vi säkra på!

Show all
ANMÄL INTRESSE
Sveagatan, Norrtälje, Sverige

Gör din intresseanmälan här

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Postnummer*

Mobiltelefon*

Property People AB behandlar dina personuppgifter enligt GDPR (General Data Protection Regulation). Vi värnar om din integritet och vi behandlar alla uppgifter som du lämnar till oss i enlighet med  GDPR. Dina uppgifter behandlas i syfte att kunna förse dig med information om det byggprojekt du anmält intresse för. Alla uppgifter som samlas in kräver ditt samtycke.

Informationen som samlas in hålls i Property People ABs databas fram till att det bostadsprojekt du anmält intresse för är avslutat. Efter avslutat projekt raderas dina uppgifter från vår databas. Ifylld intresseanmälan vidarebefordras till ifrågavarande byggherre, samt till av aktuell byggherre utvalt personuppgiftsbiträde (mäklare).

Du har när som helst rätt att få information om vilka uppgifter som finns insamlade om dig. Du har även rätt att när som helst få dina uppgifter korrigerade eller raderade från vårt system.

Om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig vänligen maila eller posta en skriftlig begäran till kontakt@propertypeople.se eller Property People AB, Box 11120,100 61 Stockholm.

 

 

Läs mer på Credentias hemsida

Kontakta våra säljare


Carina Säll
Mäklarhuset
070 294 31 38
Skicka e-post
 • Hamnträdgården 2 i Norrtälje Hamn

  Rum & Kök: 2 - 5
  Pris: 1 550 000 - 4 600 000 kr kr
  Avgift: 3 300 - 6 550 kr kr

  SE MER
 • Hamnträdgården 1 - Norrtälje hamn

  Rum & Kök: 2 - 5
  Pris: 1 299 000 - 4 099 000 kr
  Avgift: 2 850 - 5 900 kr

  SE MER
 • danmark

  Härlig semesterkänsla i parhusen i Solbacka Strand

  Rum & Kök: 4
  Pris: Från 3 145 000 kr

  SE MER
 • Havsvyn - Lägenheter i Solbacka strand

  Rum & Kök: 2-3
  Pris: Från 1 950 000 kr
  Avgift: Från 2 165 kr

  SE MER
 • Våningar på Roslagsgatan

  Rum & Kök: 1-4
  Pris: Från 1 295 000 kr
  Avgift: Från 2 686 kr

  SE MER
 • Fjärilen – Lägenheter på Esplanaden

  Rum & Kök: 2-5
  Pris: Från 1 895 000 kr kr
  Avgift: Från 3 469 kr/mån kr

  SE MER